Badrumsrenovering Norrtälje

Badrumsrenovering Norrtälje, vi är en helentreprenad!

Drömmer ni om det där fantastiska badrummet som ni alltid velat ha? Då är det dags att ta tag i den där renoveringen nu. Många anser att det är krånglig och tidskrävande att själv sitta och planera sitt badrum. Framför allt att anlita olika firmor för att utföra arbetet.

Vi har lång erfarenhet av badrumsrenovering Norrtälje och är experter på specifikt våtrum. Ni vill såklart ha en skräddarsydd lösning som passar just era behov och önskemål. Inga problem, vi utgår från er önskan och kommer att hjälpa er hela vägen. Allt för att ni ska bli utomordentligt nöjda med slutresultatet. Det vi råder er att titta närmare på när ni ska hitta er firma som ska utföra badrumsrenovering Norrtälje, är att ni är lite petiga. Jo, så är det för just våtrum är det högre krav på än andra projekt. Välj därför ett företag:

  • som är auktoriserat.
  • som har behöriga hantverkare.
  • som har goda rekommendationer från tidigare kunder.

Om ni har dessa kriterier som måttstock så har ni kommit en god bit på väg. Sedan underlättar det enormt att välja en firma som kan erbjuda er helentreprenad. Och då flaggar vi för att välja ett företag som har alla nödvändiga certifikat för att verkligen verka som helentreprenad. När ni bestämt er för att gå vidare med drömmen om det nya fräscha badrummet uppstår det genast en mängd frågor. Då kan lösningen vara att kontakta oss så hjälper vi er att sortera och svara på alla era funderingar när det gäller badrumsrenovering Norrtälje.

Ni får en kostnadsfri offert av oss när vi lyssnat till era behov och drömmar. Självklart kan vi ge er ett fast pris så att ni slipper all oro som det annars kan innebära med utökade kostnader som man inte alls räknat med. Vi är ett mycket seriöst och pålitligt företag som alltid vill våra kunders bästa, oavsett om det är ett litet eller stort projekt.

Välkommen till oss för er badrumsrenovering Norrtälje!

Kontakta oss så berättar vi mer

Kontakta oss gärna via kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till er så fort som möjligheten finns. Du kan även ringa eller mejla till oss under kontaktuppgifterna nedan om du har frågor eller funderingar om ditt drömprojekt .

Kontakt

10 + 15 =

Kontakt

Ankdammsgatan 29
171 67 , Solna

Tel: 072-849 05 69

Email: info@strandstadens.se