Badrumsrenovering Österåker

Behov av badrumsrenovering Österåker?

Letar ni efter en kompetent och erfaren firma som kan hjälpa er att skapa det där unika och fantastiska badrummet som ni länge längtat efter? Då är ni säkert lite kräsna eftersom ni inte vill lägga er dröm i vilka händer som helst. Helt rätt! Ni gör klokt i att vara lite kritiska och nogräknade när ni väljer vilket företag som ni ska anlita för er badrumsrenovering Österåker.

Det är mycket att ta i beaktning när det gäller just våtrum och renovering. Dels när det gäller underarbetet dvs fuktspärr och även när det skall göras VVS-installationer samt säker el i badrummet. Som kund vill man då att det ska komma pålitliga hantverkare som utför arbetet både säkert och snyggt. Samt att de har behörighet för det jobb de gör.

En självklarhet kan man tycka men tyvärr är det inte alltid det ser ut så i verkligheten. När ni anlitat en firma som är auktoriserad, så vet ni med säkerhet att det företaget är seriöst. Och att de utför arbetet efter de gällande branschregler som finns. Er badrumsrenovering Österåker ska vara säkerställt och garantier ska gälla vid slutfört arbete. Naturligtvis ska ni kunna gå in i ert nya renoverade badrum och tycka att det är riktigt snyggt och precis som ni vill ha det utseendemässigt.

Men det är oerhört viktigt att det är fackmannamässigt utfört enligt konstens alla regler, för då är du trygg om det skulle komma att bli något fel i framtiden. Sådana garantier bör man ha gällande sitt badrum då det annars kan bli en kostsam historia. Om ni har kommit så långt att ni bestämt er för att genomföra drömmen om badrumsrenovering Österåker så kan lösningen vara att vända er till oss. Efter att ni har fått en kostnadsfri offert av oss och vi har en plan för ert badrumsprojekt så kan vi köra igång. Hos oss kan ni få hjälp med allt, från rivning till slutfinishen.

Badrumsrenovering Österåker har aldrig känts så smidigt och tryggt som nu,

välkommen till oss!

Kontakta oss så berättar vi mer

Kontakta oss gärna via kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till er så fort som möjligheten finns. Du kan även ringa eller mejla till oss under kontaktuppgifterna nedan om du har frågor eller funderingar om ditt drömprojekt .

Kontakt

12 + 6 =

Kontakt

Ankdammsgatan 29
171 67 , Solna

Tel: 072-849 05 69

Email: info@strandstadens.se