Badrumsrenovering Sollentuna

Badrumsrenovering Sollentuna, vi är specialister på våtrum/badrum!

Går ni i tankarna att göra om badrummet där hemma? Oftast uppstår då en massa frågor och funderingar kring vad som gäller angående våtrum och försäkringar.

Lugn, vi på Strandstadens Entreprenad är specialister på just Badrumsrenovering Sollentuna.

Vi garanterar er att renoveringen genomförs av ett auktoriserat VVS-företag och håller högsta nivå när det kommer till slutresultatet. Vi erbjuder full entreprenad vilket innebär att vi tar hand om allt från rivning, fuktspärr, plattsättning, matt-läggning, ytskikt, snickerier, VVS och säker el. Vi tar totalansvar för hela renoveringen!

När vi tar oss an ett projekt så anser vi att det är oerhört viktigt att hålla en tät kontakt med dig som kund. Då känner du dig delaktig samt att vi undviker missförstånd genom att ha god kommunikation genom hela projektet. När det är dags för Badrumsrenovering Sollentuna så lovar vi att göra ert drömprojekt högklassigt. Dessutom omsorgsfullt genomfört med alla garantier som krävs.

När ni har tagit beslutet att renovera ert badrum så kontaktar ni oss för ett hembesök så kan vi lättare få en bild om era önskemål. Då får vi chansen att även presentera en rättvis offert samt en planering av projektet. Ni kan enkelt boka ett hembesök via vår hemsida www.strandstadens.se eller kontakta oss på tel. 072-849 05 69. Vi kommer att ta oss an er Badrumsrenovering Sollentuna med stor hängivenhet och i hög grad massor av kunskap samt en mängd rutin.

På reco.se kan ni ta del av kundomdömen från våra tidigare uppdrag, där kan ni läsa om vad våra kunder säger om oss.

Vårt motto är att våra kunder ska bli mycket nöjda så de alltid vill återkomma till oss för sina projekt samt att rekommendera oss till andra. Då anser vi att vi lyckats väl med vårt arbete. När ni anlitar oss för er Badrumsrenovering Sollentuna så möts ni av hängivenhet, en stor mängd kunnande och lång erfarenhet. Man kan säga att ni är i trygga händer!

Kontakta oss så berättar vi mer

Kontakta oss gärna via kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till er så fort som möjligheten finns. Du kan även ringa eller mejla till oss under kontaktuppgifterna nedan om du har frågor eller funderingar om ditt drömprojekt .

Kontakt

5 + 6 =

Kontakt

Ankdammsgatan 29
171 67 , Solna

Tel: 072-849 05 69

Email: info@strandstadens.se