Badrumsrenovering Stockholm rekommendation

Söker du badrumsrenovering stockholm rekommendation?

Något att tänka på när det avser just badrumsrenovering är att vara väldigt nogräknad när det kommer till att anlita firma. Varför är det mer viktigt än vid andra projekt kanske ni tänker och då vill vi göra er uppmärksam på att det är just våtrum det gäller.

Större risk för vattenskador eller fuktskador om arbetet inte är genomfört på rätt sätt. Har man otur och olyckan ändå är framme så kommer det underlätta betydligt med försäkringen om det är en auktoriserad firma med behöriga hantverkare som utfört renoveringen.

Det kan vara idé att söka information här på internet och leta efter just badrumsrenovering Stockholm rekommendation. Då kan ni gå in på www.reco.se och ta del av omdömen från exempelvis våra tidigare kunder som anlitat Strandbadens Entreprenad. Det som präglar oss som företag är att vi alltid ska stå med oerhört nöjda efter avslutat projekt. Då är det enkelt för dem att ge just en mycket god badrumsrenovering Stockholm rekommendation.

Det är vår strävan och ambition, glada och nöjda kunder! På vår hemsida och även på vårt Instagramkonto kan ni se en mängd före och efter bilder samt få massor av inspiration. Ni kan ta del av tidigare projekt som vi utfört och vi kan givetvis lämna referenser från tidigare uppdragsgivare om ni vill ha det. Det är viktigt att genom badrumsrenovering Stockholm rekommendation hitta det bästa företaget för ert drömprojekt. Hos oss kan ni få en kostnadsfri offert och vi ser alltid till att hitta den ultimata lösningen som passar era förväntningar. Eftersom vi verkat i branschen i många år så har vi i stor omfattning nöjda kunder och enligt oss är det bästa marknadsföringen.

På Strandbadens Entreprenad är vi ödmjukt trygga med att få mycket bra betyg när det kommer till badrumsrenovering Stockholm rekommendation. Hos oss får ni grundliga och mycket duktiga hantverkare som har behörighet. Även våra projektledare visar vid varje tillfälle sin noggrannhet när de planerar och strukturerar projekten.

Vi är proffs på detta!

Kontakta oss så berättar vi mer

Kontakta oss gärna via kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till er så fort som möjligheten finns. Du kan även ringa eller mejla till oss under kontaktuppgifterna nedan om du har frågor eller funderingar om ditt drömprojekt .

Kontakt

9 + 12 =

Kontakt

Ankdammsgatan 29
171 67 , Solna

Tel: 072-849 05 69

Email: info@strandstadens.se