Badrumsrenovering Stockholm 

Badrumsenovering Stockholm, vi har lösningen!

Oavsett om du som privatperson funderar på att renovera ditt badrum eller om ni som företag är i behov av ett större projekt av badrumsrenovering Stockholm så har ni kommit rätt. Vi tar oss an alltifrån det lilla badrummet till stora jobb som är av en helt annan kaliber där det är byggbolag som anlitar oss. Att vara en godkänd helentreprenad som vi är kräver att man har certifikat och givetvis innehar vi alla de certifikat som erfodras.Vad bör man tänka på när det är dags att anlita ett företag för att utföra en badrumsrenovering Stockholm?

Ett tips är att i hög grad vara kräsen! Särskilt då det är våtrum det handlar om. Det är tyvärr många firmor som jobbar oseriöst och inte har auktoriserade företag med hantverkare som är ordentligt utbildade samt saknar behörighet. För att du som kund ska känna att du är i pålitliga händer hos en seriös firma så bör du kolla upp så att företaget. Att de kan erbjuda dig de garantier som behövs. Då vet du att försäkringen verkligen gäller om olyckan skulle vara framme och du drabbas av exempelvis en fuktskada. Låt oss hjälpa dig om du är i behov av en solid firma som löser alltifrån VVS, säker el och bygg vid din badrumsrenovering Stockholm.

Många blir oroliga och stressade när det är dags att påbörja ett projekt hemma som är kostsamt och tidskrävande. Vi vill verkligen inte att du som kund ska uppleva det så, vårt mål är att det ska kännas lustfyllt och tryggt att sätta igång med badrumsrenovering Stockholm.

Lita på oss!Ni kommer att genast invaggas i den positiva känslan när ni träffar oss för att berätta om era önskemål samt för att få en offert. Vi har efter många år i branschen skaffat oss en gedigen rutin och det har gjort att vi vet hur vi på bästa sätt ska undvika de fallgropar som man kan råka ut för.

Vi säkerställer ett fantastiskt slutresultat för dig som kund.

Kontakta oss så berättar vi mer

Kontakta oss gärna via kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till er så fort som möjligheten finns. Du kan även ringa eller mejla till oss under kontaktuppgifterna nedan om du har frågor eller funderingar om ditt drömprojekt .

Kontakt

13 + 2 =

Kontakt

Ankdammsgatan 29
171 67 , Solna

Tel: 072-849 05 69

Email: info@strandstadens.se