Badrumsrenovering Vallentuna

Hur ser ett samarbete med badrumsrenovering Vallentuna ut?

Är det dags för badrumsrenovering Vallentuna är vi troligtvis byggföretaget för dig. Strandstadens Entreprenad hjälper dig med allt från det lilla projektet till det mer komplexa byggnadsprojektet. Ska man vara kräsen som kund? Frågar du oss är vi tacksamma i så fall. Det brukar skilja oss från många andra, likt agnarna sållas från vetet.

Vi har många års arbetslivserfarenhet för att göra dig lika nöjd som övriga kunder som tidigare anlitat oss, läs gärna mer om det på reco.se. Vi erbjuder rätt expertis inom badrum- och våtrumsrenovering, allt för att livslängden på utfört arbete ska bli så lång som möjligt. Våra hantverkare är självklart certifierade, oavsett om det gäller vvs, el eller våtrumsarbete. En självklarhet men inte alltid krav som efterlevs och definitivt inget försäkringsbolaget vill stå för om olyckan är framme.

Vår affärsidé är att jobba professionellt från första till sista kontakt med kunden, det är troligtvis därför många vänder sig till oss när det gäller badrumsrenovering Vallentuna. Vid första kontakt utser vi en projektledare till just din badrumsrenovering Vallentuna.

Projektledaren skapar sig en bild av vad ni önskar. Därefter får ni en offert och själva renoveringen startar. När det gäller badrumsrenovering Vallentuna är vi noga med att se till att angiven tidsram hålls, vad är mer irriterande än att den överskrids? Var lugn, vi ser till att inte spilla någon tid. God samverkan med hantverkare, elektriker och vvs-specialister hålls kontinuerligt och gör att ni under arbetets gång får feedback på vad som görs och att tidsramen hålls.

Att vadrumsrenovering Vallentuna uteslutande arbetar enligt svenska branschregler är kanske för mycket information men då har vi ändå påtalat det. Eftersom vi är proffs på det vi arbetar med samarbetar vi endast med de bästa och mest seriösa återförsäljarna när det gäller material. Det gör att vi känner oss trygga med slutresultat av just ditt arbetsprojekt.

Hoppas vi hörs!

Kontakta oss så berättar vi mer

Kontakta oss gärna via kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till er så fort som möjligheten finns. Du kan även ringa eller mejla till oss under kontaktuppgifterna nedan om du har frågor eller funderingar om ditt drömprojekt .

Kontakt

4 + 10 =

Kontakt

Ankdammsgatan 29
171 67 , Solna

Tel: 072-849 05 69

Email: info@strandstadens.se