Badrumsrenovering Värmdö

Viktigt att tänka på vid badrumsrenovering Värmdö

Har du gått alldeles för länge i tankar om badrumsrenovering Värmdö men inte vet var du ska vända dig? Då föreslår vi att du läser vidare för vi tror vi kan hjälpa dig. Vi, dvs Strandstadens Entreprenad, har med många år samlad branschkompetens den rätta kunskapen som krävs för att förverkliga även dina drömmar. Vi tror på det gamla utslitna uttrycket att en nöjd kund är en bra kund. Det är, om sanningen ska fram, lite av vår företagsidé. Vi tummar inte på kvalitéten och nöjer oss inte förrän du är utomordentligt nöjd.

Vi tillämpar fastställda branschregler och använder uteslutande material av högsta kvalitét, allt för att din badrumsrenovering Värmdö ska hålla i generationer utan att du ska behöva oroa dig för framtida ovälkomna olyckor. Låt oss också säga att våra hantverkare har mångårig erfarenhet när det gäller badrum och håller den yttersta kvalitéten i arbetet de utför och uteslutande har en sak i fokus, nämligen att du som kund ska bli oerhört nöjd med slutresultatet.

Vi vet att kunden gärna vill ha en badrumsrenovering Värmdö till ett så lågt pris som möjligt. Samtidigt vill man lika gärna ha ett slutresultat av bästa tänkbara kvalitét. Varför inte förena dessa två tänker vi. Låt oss göra en offert och bestäm själv om det låter rimligt.

Många har gjort det förut och vi är trygga med att förena pris och kvalitét. När du kontaktar oss för badrumrenovering Värmdö får du direkt en personlig projektledare som ständigt håller dig ajour med hur arbetet fortlöper. Projektledaren ser också till att hålla en ständig kontakt med alla hantverkare, oavsett om det gäller bygg, el eller VVS. På så sätt sinkar vi inte arbetet. Det är inte mycket som är mer irriterande vid badrumsrenovering Värmdö som att dra ut på utlovad tidsram.

Lugn, vi håller vad vi lovar. Hoppas vi hörs!

Kontakta oss så berättar vi mer

Kontakta oss gärna via kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till er så fort som möjligheten finns. Du kan även ringa eller mejla till oss under kontaktuppgifterna nedan om du har frågor eller funderingar om ditt drömprojekt .

Kontakt

11 + 6 =

Kontakt

Ankdammsgatan 29
171 67 , Solna

Tel: 072-849 05 69

Email: info@strandstadens.se