Badrumsrenovering Vaxholm

Badrumsrenovering Vaxholm för den kräsne

Går du i tankar om Badrumsrenovering Vaxholm? Då finns vi där för dig! Vi på Strandstadens Entreprenad är nämligen proffs på det. Med vår samlade erfarenhet tror vi att du kommer bli lika nöjd som många andra tidigare kunder. Omdömen och recensioner läser du mer om på reco.se och kan själv avgöra om vi är rätt företag för dig när det gäller badrumsrenovering Vaxholm.

Vi är noga när vi anställer medarbetare. De som jobbar här arbetar lika mycket med hjärtat som hårt för att dina drömmar ska infrias. Noggrannhet och perfektion är deras vardag och något som återspeglas när vi slutbesiktigar din renovering eller ombyggnad. Vill du ha en helhetslösning där vi står för alltifrån byggjobbare och våtrumsspecialister till elektriker och vvs hantverkare är det en självklarhet för oss. Vad vi egentligen vill säga är att du är i trygga händer när det gäller utfört arbete, likaväl som att vi håller utlovad tidsram.

Många inom våtrumsbranschen säger ofta att kunder idag är alldeles för kräsna. Vi tänker lite tvärtom. Vi blir istället glada och inspirerade av kunder som vill ha ut så mycket som möjligt av sin renovering. Detta gör att vi alltid fortsätter att utvecklas när det kommer till badrumsrenovering Vaxholm. Om utvecklingen stannar upphör våra kunder. Därför ställer vi alltid höga krav på oss själva, precis som du har rätt att göra – fortsätt med det! Vid första kontakt hoppas vi du känner förtroendet att anlita oss.

Vi börjar med att gå igenom exakt vad du vill ha utfört, därefter gör vi en offert och när vi är överens om prisbild så börjar vårt arbete. Din projektledare ser till att hålla dig uppdaterad om hur arbetet fortlöper och vid slutfört arbete gör vi givetvis en kvalitétsbesiktning. Behöver det vara krångligare? Nej, gärna inte! När du sedan är oerhört nöjd påbörjar vi nästa byggprojekt och fortsätter att utvecklas i nästa badrumsrenovering Vaxholm.

Varmt välkommen!

Kontakta oss så berättar vi mer

Kontakta oss gärna via kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till er så fort som möjligheten finns. Du kan även ringa eller mejla till oss under kontaktuppgifterna nedan om du har frågor eller funderingar om ditt drömprojekt .

Kontakt

14 + 8 =

Kontakt

Ankdammsgatan 29
171 67 , Solna

Tel: 072-849 05 69

Email: info@strandstadens.se