Bästa byggföretag Norrtälje

Strandstadens Entreprenad, ert bästa byggföretag Norrtälje!

Har ni köpt ett hus där ni är i stort behov av att direkt genomföra en gedigen badrumsrenovering? Då söker ni självklart efter bästa byggföretag Norrtälje! Ni har säkert tankar och funderingar kring kostnader och prisbild. När ni vänder er till exempelvis oss på Strandstadens Entreprenad så erbjuder vi en offert kostnadsfritt. Det bästa egentligen är att ta boka ett möte i er hemmiljö. Då har vi möjlighet att kolla ordentligt på förutsättningarna samt att få en tydlig bild av vad era behov och förväntningar är gällande ert badrum.

Vi besvarar era frågor och skingrar orosmolnen som kan uppstå vid en större renovering. Hos oss får ni ett fast pris, vilket är viktigt anser vi då man undviker missförstånd och oro. Vi lever ödmjukt upp till vårt rykte som bästa byggföretag Norrtälje.

Att hela tiden ha en god och rak kommunikation under resans gång är också något som både kunden och vi värderar högt. Funderingar som ofta brukar uppstå när man ska renovera sitt badrum är vad som gäller med regler för våtrum och försäkringsbolagens kravbild. Chansa inte med att försöka renovera på egen hand utan vänd er till oss direkt så utförs renoveringen av behöriga hantverkare som säkerställer så att slutresultatet är i toppklass, ni kan känna er trygga och säkra för framtiden.

Eftersom en badrumsrenovering är ett ganska så omfattande och tidskrävande projekt så är det mycket förnuftigt att anlita en auktoriserad firma för uppdraget. Och då vill ni givetvis vända er till bästa byggföretag Norrtälje. Det är med glädje och engagemang vi tar oss an uppgiften. Och det viktigaste av allt, vi bygger säkra badrum. Utan att för den delen göra avkall på det estetiska. Ta gärna en stund där ni kollar våra före och efter bilder på olika projekt, det gör ni enklast på vår hemsida eller instagram konto. Kontakta oss för just er badrumsrenovering, vi är bästa byggföretag Norrtälje.

Vi håller vad vi lovar!

Kontakta oss så berättar vi mer

Kontakta oss gärna via kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till er så fort som möjligheten finns. Du kan även ringa eller mejla till oss under kontaktuppgifterna nedan om du har frågor eller funderingar om ditt drömprojekt .

Kontakt

3 + 15 =

Kontakt

Ankdammsgatan 29
171 67 , Solna

Tel: 072-849 05 69

Email: info@strandstadens.se