Byggfirma badrumsrenovering

Byggfirma badrumsrenovering, ta hjälp av proffsen!

Om man utför en badrumsrenovering slarvigt eller med dålig kusnkap så kan konsekvenserna bli oerhört kostsamma om olyckan kommer i form av vatten eller fuktskada. Att ta hjälp av en seriös och professionell byggfirma badrumsrenovering är därför ett mycket klokt beslut. Då vet ni att ert badrum är kvalitetssäkrat när renoveringen står klar. Då är även ert försäkringsbolag mycket nöjda!

Något som är oerhört smidigt och ekonomiskt är att välja ett företag som arbetar med helentreprenad och med det menas följande:

  • Utför rivning av det gamla befintliga badrummet.
  • VVS, såsom reparation och om-dragning av rör.
  • Säker dragning av el i våtrum.
  • Snickeri, till exempel uppbyggnad av stomme.
  • Fuktspärr, tätskikt.
  • Kakel och matt-läggning.
  • Montering av badrumsporslin, armaturer samt möbler.

 Ett företag som erbjuder helentreprenad ska kunna visa att företaget innehar alla nödvändiga certifikat. När ni anlitar Strandstadens Entreprenad så garanteras detta! Vi tar oss an mindre badrumsrenoveringar likväl stora projekt där företag anlitar oss. Oavsett vilket tar vi alltid våra uppdrag på största allvar där vi går in med stort engagemang samt massor av rutin och kunskap.

När ni använder er av oss för er byggfirma badrumsrenovering så är ni i trygga och kompetenta händer. När man varit verksam i branschen i många år som vi har varit så lär man sig massor och vet hur man ska undvika misstag. Söker du en rutinerad och erfaren byggfirma badrumsrenovering så har du kommit rätt. Våra hantverkare är mycket skickliga och duktiga, tummar aldrig på kvalitén gällande utfört arbete.

På reco.se kan ni läsa omdömen från kunder som anlitat oss tidigare för sina renoveringsprojekt. Det är alltid bra att ta del av rekommendationer så har man fått lite mer information om firman man tänkt vända sig till. Behöver ni inspiration samt se före och efter bilder så kika in på vår hemsida eller kolla vårt instagram konto. När ni vill ha ett snyggt välgjort arbete som försäkringsbolaget älskar, välj då oss som er byggfirma badrumsrenovering.

Kontakta oss så berättar vi mer

Kontakta oss gärna via kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till er så fort som möjligheten finns. Du kan även ringa eller mejla till oss under kontaktuppgifterna nedan om du har frågor eller funderingar om ditt drömprojekt .

Kontakt

6 + 15 =

Kontakt

Ankdammsgatan 29
171 67 , Solna

Tel: 072-849 05 69

Email: info@strandstadens.se