Seriös byggfirma Stockholm

Seriös byggfirma Stockholm och tillvägagångssätt

Har du tröttnat på badrummet och söker en seriös byggfirma Stockholm? Vi hjälper er såklart gärna med det. Vilka är då vi? Jo, vi är Strandstadens Entreprenad och har renoverat badrum av bästa kvalitét och utförande i många år.

När man anlitar en seriös byggfirma Stockholm vill man känna sig trygg. Oavsett om man är ute efter en mindre renovering eller ett stort byggprojekt är det alltid lika viktigt och därför uppfyller vi alla branschregler inom svensk hög standard.

Våra medarbetare arbetar enligt fastställda rutiner och är noga med rätt tillvägagångssätt för genomförandet i samtliga arbetsmoment och använder uteslutande högkvalitativa material, allt för hållbarheten och livslängdens skull.  Vi sticker gärna och ödmjukt ut hakan och påstår att vi är stolta över de projekt vi hittills fått förmånen att arbeta med. Ta gärna en titt på våra ”före och efter bilder” på vår hemsida. Att vi håller utlovad tidsram är ännu en god anledning för att anlita oss. Ja, vi är helt enkelt bra på att hålla det vi lovar- tro inget annat! Vi räds inte att jämföras med andra, gör gärna det.

Låt oss ändå berätta vad vi står för och vad som är viktigt för oss när det gäller seriös byggfirma Stockholm. Låt oss börja med prisbilden. När vi gör våra offerter skalar vi bort allt onödigt och tar betalt för det vi utför, dvs håller en hög kvalitét till ett lågt pris.

När vi ändå är inne på kvalitét är det viktigt för oss att våra medarbetare arbetar med yttersta noggrannhet, något vi gärna inte tummar på eftersom vi är en seriös byggfirma Stockholm. Vi vill tro att det är anledningen till att våra kunder gärna tipsar andra kunder om oss. Den projektledare som ansvarar för ert projekt kommer göra sitt yttersta för att du som kund ska känna stor glädje över ditt nya badrum. Välkommen att höra av dig så berättar vi gärna mer.

Kontakta oss så berättar vi mer

Kontakta oss gärna via kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till er så fort som möjligheten finns. Du kan även ringa eller mejla till oss under kontaktuppgifterna nedan om du har frågor eller funderingar om ditt drömprojekt .

Kontakt

8 + 12 =

Kontakt

Ankdammsgatan 29
171 67 , Solna

Tel: 072-849 05 69

Email: info@strandstadens.se