Totalentreprenad badrum Stockholm

Hur går vi tillväga vid totalentreprenad badrum Stockholm?

Går du i renoveringstankar och har svårt för att sätta igång? Du kanske tänker att det kommer ta en evighet eller rent av inte känner till en byggfirma som är seriös, har rätt branschkompetens och den erfarenhet som krävs? Ja, frågorna när man funderar över totalentreprenad badrum Stockholm kan vara rena djungeln- vi förstår det! Där har vi på Strandstadens Entreprenad gjort det enklare, mycket enklare för våra kunder. Vi har ställt frågan vad våra kunder vill ha och svaren vi fick var att de ville ha en totalentreprenad badrum Stockholm.

I korthet innebär det att vi tar hand om allt från första kontakt fram till att vi gör en slutbesiktning av vårt arbete. Vi nöjer oss inte förrän våra kunder är utomordentligt nöjda. Det är först då vi sätter punkt för arbetet, innan vi tar oss an ett nytt spännande projekt. Dina drömmar när det gäller badrum är vår inspirerande utmaning. När du tar kontakt med oss ser vi till att ge dig en kontaktperson, dvs en projektledare.

Låt oss återkomma till projektledarens uppgift när det gäller totalentreprenad badrum Stockholm. Ni får en offert på kostnad efter att vi har säkerställt vad som behöver göras och vilka material som kommer att användas. När vi är överens om prisbild och tidsram börjar projektledarens arbete som ser till att hålla dig ajour på hur arbetet löper, kvalitétsäkrar och är ”spindeln i nätet” gentemot de olika branschhantverkarna, alltifrån våtrumsexperter till vvs hantverklare och elektriker.

Projektledarens roll är att säkerställa att ingen tid går förlorad, att rätt material används och att gängse branschregler och standard tillämpas. Det är tack vare detta arbetet håller yttersta klass när det gäller totalentreprenad badrum Stockholm. Anlitar du oss kommer du känna dig lika trygg som våra tidigare kunder. Läs gärna mer om våra recensioner på reco.se så förstår du varför.

Varmt välkommen du också!

Kontakta oss så berättar vi mer

Kontakta oss gärna via kontaktformuläret nedan så återkopplar vi till er så fort som möjligheten finns. Du kan även ringa eller mejla till oss under kontaktuppgifterna nedan om du har frågor eller funderingar om ditt drömprojekt .

Kontakt

6 + 2 =

Kontakt

Ankdammsgatan 29
171 67 , Solna

Tel: 072-849 05 69

Email: info@strandstadens.se